Turull: "Ser de l’Espanyol és un calvari. Un any que juguem a Europa i em tenen aquí tancat"

Després d'entrevistar Cuixart a Lledoners, Jordi Basté va parlar del club blanc-i-blau amb Turull

Aquest dimarts, El Món a RAC1 ha emès l’entrevista que Jordi Basté li va fer a Jordi Cuixart a Lledoners, en la qual el president d’Òmnium Cultural ha emplaçat JxCat i ERC a tenir "sentit d'estat" per superar la crisi que travessen fruit de l'acord de la formació de Carles Puigdemont amb el PSC a la Diputació de Barcelona. Després de la conversa, el periodista ha fet una mena de crònica de com va anar la seva visita a la presó.

Allà, Basté va poder saludar Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull i, de fet, ha revelat una de les frases que l’últim pres polític li va dir: “Això de ser de l’Espanyol és un calvari. Un any que juguem a Europa i em tenen aquí tancat”, li va confessar Turull, perico confessat que el 18 de maig va celebrar la classificació europea del club blanc-i-blau.

 
Més informació
 
Comentaris (1)
Ramon Fa 3 mesos
L'Espanyol és el segon equip de futbol que més odio. Des de sempre. El primer òbviament la selecció espanyola. També des de sempre. Després ja vénen el Madrid, el Saragossa, l'Atlètic de Madrid i la resta d'equips espanyols. Però ara si guanya l'Espanyol em consolaré pensant que el Jordi Turull ha tingut una alegria.