Tebas espanta l’Espanyol: “Si no es pot tornar a jugar, hi haurà descensos”

El president de la Lliga assegura que “la possibilitat d’ampliar les categories està descartada”

L’Espanyol, el Leganés i el Mallorca tenen un bon motiu per preocupar-se. Javier Tebas ha aprofitat aquest divendres un col·loqui telemàtic organitzat per la DEA per explicar que si la competició no es pot reprendre per culpa del coronavirus, hi haurà descensos. El president de la Lliga s’ha mostrat convençut que trobarà la manera de poder disputar les jornades restants de campionats, però també ha deixat ben clar que en cap cas permetrà que el curs s’acabi com si res no hagués passat.

“En aquest moment no contemplem l’escenari de no acabar la Lliga. Estic convençut que tant la Primera Divisió com la Segona s’acabaran tard o d’hora. Hi estem treballant. La possibilitat d’ampliar les categories, però, està descartada: en cas de cancel·lació de la temporada per força major, hi haurà ascensos i descensos”, ha assegurat Tebas, que ha confirmat que la intenció de la UEFA i de les Lligues és acabar els tornejos en blocs, primer els nacionals i després els continentals.

 

A més, el màxim dirigent de la patronal ha exposat que “és molt probable que hàgim de jugar a porta tancada fins al desembre” i ha lamentat que s’hagi fet “demagògia” amb l’assumpte dels tests de coronavirus als esportistes, que finalment s’han ajornat. “No hem fet res diferent d’altres empreses que vetllen per la seguretat dels seus treballadors abans de tornar a la feina”, ha justificat.

Més informació
 
Comentaris