Machín: “Molts matarien per disputar l’Europa League”

"Ens plantegem el partit com una oportunitat per guanyar davant la nostra afició", explica Machín sobre un triomf que pot donar l'accés als setzens de final de la competició continental

Pablo Machín ho té clar: llençar l’Europa League no és una opció. La situació a la Lliga no és, ni de bon tros, la que desitjaria, però això vol dir que l’Espanyol s’hagi de desviar del seu camí a Europa. Tornar a la competició continental va costar molt i, precisament per això, ara els blanc-i-blaus han de lluitar per continuar mantenint viu el somni. És el què s’extreu, de fet, de la prèvia d’un Machín que s’ha mostrat convençut de les opcions del seu equip per a poder accedir als setzens de final de la competició: “Si guanyem seria un gran pas i, fins i tot, ens permetria caure en algun error. Però ens plantegem el partit com una oportunitat per guanyar davant la nostra afició. Es mereixen un triomf i que corroborem amb resultats els bons moments”, ha assegurat el de Sòria.

Lògiques i anhels de triomf a banda, Machín ha assegurat també que son uns “privilegiats” per disputar l’Europa League. “Molts matarien per disputar una competició com aquesta”, ha defensat l’entrenador de l’Espanyol en ser preguntat per l’alt peatge que significa la combinació de Lliga i Europa League. Finalment, però, sí que és cert que en la prèvia del duel de demà davant el Ludogorets, l’exentrenador del Girona ha volgut reconèixer que sí que optarà per donar descans als menys habituals: “Demà hi haurà canvis i rotacions a l'equip titular però encara no sé quants".

Les declaracions de Machín prèvies a l’Espanyol-Ludogorets

EL PRIMER TRIOMF A CASA

“Si guanyem seria un gran pas i, fins i tot, ens permetria caure en algun error. Però ens plantegem el partit com una oportunitat per guanyar davant la nostra afició. Es mereixen un triomf i que corroborem amb resultats els bons moments”

ROTACIONS ASSEGURADES

“Demà hi haurà canvis i rotacions a l'equip titular però encara no sé quants. Però tot és una incògnita. Amb un onze totalment diferent al de la Lliga vam ser capaços de poder guanyar al camp del Ludogorets... encara no sabem què farem”.

 

EUROPA, UN PRIVILEGI

“Som uns privilegiats per jugar a Europa, juguem en una competició per la qual molts matarien. Sí que és cert, però, que la competició condiciona, tot i que no molesta”

Més informació
 
Comentaris