L'estrella de l'Espanyol, testimoni de l'incendi de Notre-Dame

"Impotència de veure com s'incendia un edifici tan bonic i amb tanta història a escassos metros de tu i no pots fer res. Increïble", ha publicat Borja Iglesias a les xarxes socials

Borja Iglesias, referència blanc-i-blava i un dels principals actius de l'Espanyol per somiar
Borja Iglesias, durant un partit de l'Espanyol. | EFE

Borja Iglesias va aprofitar els dos dies de festa posteriors al triomf de l'Espanyol contra l'Alabès per viatjar a París. Aquest diumenge, el davanter perico va tenir l'oportunitat de visitar la catedral de Notre-Dame... i menys de 24 hores després ha vist des de ben a prop com una de les joies de la capital francesa s'incendiava. El futbolista ha publicat diferents fotografies i vídeos a les xarxes socials per documentar els incidents, lamentar-los i assegurar que ell i la seva parella estan bé.

 

 

"Impotència de veure com s'incendia un edifici tan bonic i amb tanta història a escassos metros de tu i no pots fer res. Increïble. Estàvem en una barca, però estem bé", ha publicat Iglesias, que ha agraït els missatges de preocupació dels seus seguidors quan aquests han conegut que l'estrella de l'Espanyol es trobava a les rodalies de la catedral de Notre-Dame.

Història de Borja Iglesias.
Història d'Instagram de Borja Iglesias. | @borjaiglesias9
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?