Els jugadors de l’Espanyol accepten una rebaixa salarial pel coronavirus

Els futbolistes pericos renunciaran a un 19% del seu sou anual en cas que no es reprengui la temporada 2019/20

L’Espanyol ha anunciat aquest dilluns que ha arribat a un acord amb els integrants de la primera plantilla, jugadors i cos tècnic, per a una rebaixa salarial. El club blanc-i-blau ha informat que els futbolistes pericos i Abelardo i els seus ajudants renunciaran a un 19% del seu sou anual en cas que no es reprengui la temporada 2019/20, mentre que si les onze jornades restants de Lliga es poden disputar la quantitat que no cobraran serà del 4%.

A més, els futbolistes de l’Espanyol també s’han compromès a “complementar el salari als afectats de l'ERTO amb menors ingressos: primer equip femení, Juvenils A i B i gairebé la totalitat dels membres de l'Espanyol B”. “La direcció agraeix l'esforç i solidaritat dels integrants del primer equip i cos tècnic; en primer lloc, donant suport al club en un moment tan complex; i en segon lloc, pel seu suport a la resta d'afectats, contribuint de manera directa a què recuperin les retribucions perdudes per l'Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació”, ha comunicat l’equip perico.

 

Tots es comprometen a acabar la temporada

L’entitat catalana també ha informat, d’altra banda, que “tots els signants amb contractes que finalitzen el 30 de juny del 2020 han acceptat l'extensió dels mateixos fins a l'efectiva finalització de la temporada 19/20”. Diego López, Dídac Vilà, Naldo, Javi López, Iturraspe i Campuzano, a més dels cedits Corchia, Calleri, Ferreyra i Bernardo, s’han compromès a lluitar per la salvació a Cornellà-El Prat si les condicions sanitàries permeten la represa de la Lliga.

Més informació
 
Comentaris