Gallego: "L'afició de l'Espanyol estarà orgullosa de veure l'equip"

El tècnic de Súria ha defensat el "procés" en el qual està encara sumit el seu Espanyol i, davant la importància del partit davant el Granada, ha comentat: "Estem a l'elit i se'ns exigeix guanyar"

David Gallego ho té clar: guanyar el Granada és un imperatiu. El de Súria no amaga la gran importància que assoleix el duel davant el conjunt andalús i per això, en ser preguntat per la disputa, Gallego no ha dubtat en assumir la màxima: “Estem a l’elit i se’ns exigeix guanyar, guanyar i guanyar. Si fem bé les coses, més a prop estarem d’aconseguir els nostres objectiu”. Lògiques del futbol a banda, el nou preparador blanc-i-blau s’ha mostrat convençut a l’hora d’assegurar que l’equip arribarà al nivell exigit: “Tots els equips de Primera necessiten un procés. Som un cos tècnic nou, amb incorporacions i jugadors que van començar i que ja no hi són. Estic convençut que l’afició estarà orgullosa de veure jugar l'equip”.

Finalment, el tècnic perico ha volgut enviar també un missatge de suport a Luis Enrique Martínez després de la tràgica notícia de la mort de la seva filla Xana, de només nou anys a causa d’una llarga malaltia. “Volia dedicar unes paraules d’ànim a ell i a la seva família en aquest moment tant difícil que estan passant”, ha comentat.

Les paraules de Gallego prèvies a l’Espanyol-Granada

El moment de l’Espanyol

“Tots els equips de Primera necessiten un procés. Som un cos tècnic nou, amb incorporacions i jugadors que van començar i que ja no hi són. Estic convençut que l’afició estarà orgullosa de nosaltres”.

Guanyar el Granada, una obligació?

“Estem a l’elit i se’ns exigeix guanyar, guanyar i guanyar. Si fem bé les coses, més a prop estarem d’aconseguir els nostres objectiu”.

 

Un rival perillós

“La setmana passada van perdre a casa, però recordem que van ser capaços de fer-li quatre gols al Vila-real a domicili. Des que ha començat la temporada nosaltres hem fet el paper del supervivent i ens queden tres partits de supervivència. És important que la gent ho entengui, estem en un procés, sobre el qual sóc optimista, i els necessitem. Vull demanar a l'afició tot el suport possible demà. Després del desgast dels últims dies, no hem tingut tot el temps necessari per preparar el partit. En moments de patiment demà, els necessitarem."

Suport a Luis Enrique

“Volia dedicar unes paraules d’ànim a ell i a la seva família en aquest moment tant difícil que estan passant”.

 

Més informació
 
Comentaris