Oficial: Fernando Calero fitxa per l'Espanyol

El central val·lisoletà arriba a canvi dels 8 milions d'euros que l'Espanyol paga al Valladolid i firma per les pròximes cinc temporades

L'Espanyol ja té la peça que necessitava: Fernando Calero. El central val·lisoletà firma amb l'entitat blanc-i-blava per les pròximes cinc temporades i, a canvi, el club desembolsarà 8 milions d'euros pel seu traspàs. Això sí, la clàusula serà de 40 'quilos'. Questions monetàries a part, però, l'Espanyol fitxa una peça que es demanava a crits i que, com ja vam explicar, havia d'estar lligada abans de l'inici de Lliga. 

A Calero, de 23 anys, se'l podria definir com un calc, salvant algunes diferències, de Mario Hermoso. Si bé és cert que el nou central perico és dretà, també ho és que destaca per les mateixes qualitats de l'ara ja jugador de l'Atlètic de Madrid: la bona sortida de pilota i una majúscula col·locació. El jove futbolista s'ha erigit en aquestes últimes temporades com un dels homes forts del Valladolid, sent peça clau del seu ascens el curs 2017-2018. La temporada passada, la del debut a la màxima categoria del futbol estatal, Calero tampoc es va quedar curt arribant a jugar 40 partits i marcant un gol. 

 

Calero apuntala així una llista de centrals ja confeccionada amb Naldo, Lluís López i Bernardo. Només queda per saber què passarà amb David López, a qui Gallego podria situar altra vegada a la zona de mitjos. 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?