L'Espanyol dona material esportiu a la presó de Lledoners

El club català entregat diferents màquines de musculació, plataformes vibratòries i altres elements al centre penitenciari

L’Espanyol ha fet entrega, aquest dijous en un acte que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de material esportiu al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de diferents maquinàries que haguessin quedat en desús per al club blanc-i-blau però que està en bones condicions per ser utilitzats en altres llocs i circumstàncies. El club català ha donat dues màquines de musculació, una plataforma vibratòria, dos bancs per treballar lumbars i abdominals, un banc de suport per barres, una màquina de treball analític, matalassos i terra sintètic.

El Departament de Justícia ha destinat aquests elements a l’àrea esportiva del Centre Penitenciari Lledoners, del qual cinc interns s’han desplaçat fins a les instal·lacions de l’entitat esportiva en sortida programada, acompanyats per professionals de tractament, per col·laborar en el trasllat del material cedit. Els interns, acompanyats de Roger Guasch –Director General Corporatiu de l’Espanyol– i Amand Calderó –secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima–han conegut l’espai on els jugadors pericos entrenen i s’exerciten en el seu dia a dia.

 

L’Espanyol ha realitzat, en els últims anys, diferents accions solidàries amb entitats i organismes de tota Catalunya. En el cas de Centres Penitenciaris, l’última col·laboració s’havia fet durant la temporada 2018/2019, en la qual el club va lliurar un camió carregat de material esportiu a Quatre Camins a través de la Fundació Pare Manel. “Intentem fer una acció solidària cada any. Nosaltres posem el material a disposició i ells decideixen l’ús que en fan. Nosaltres no decidim on va el material, però sí que posem els mitjans perquè aquest es distribueixi. No és una acció que haguem fet ara puntualment, ho hem anat fent en els últims anys”, ha valorat Guasch.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?