El nefast inici en Lliga instal·la els dubtes a Cornellà-El Prat

L’Espanyol de Gallego, apàtic i previsible en Lliga, suma només un punt de nou possibles i enceta la competició amb una dinàmica d'allò més preocupant

Les coses no surten a Can Perico. Si més no, aquesta és la sensació que genera un equip que suma només un punt de nou possibles en Lliga, que ha estat incapaç d’anotar cap gol i que ve de caure amb estrèpit davant el recent ascendit Granada. Alguna cosa ha de canviar i la pericada en comença a ser conscient. La posició de Gallego, que alguns comencen a assenyalar, continua sent hermètica al ritme que es debilita i ell, mentrestant, continua fent al·lusió a un “procés” que sembla no arriba amb plenitud als futbolistes. No cal oblidar, però, que tot just acabem d’encetar el setembre i cremar totes les naus és la menys sensata de totes les opcions possibles.

Si bé és cert que es pressuposa que l’equip té un rodatge superior en haver començat abans la pretemporada, també ho és que el desgast físic i mental de les prèvies d’Europa League és d’allò més evident. Encara amb l’última i exigent eliminatòria davant el Zorya Luhansk a la retina, l’Espanyol és, de moment, incapaç de donar el gir de timó necessari en aquesta Lliga que acaba de començar.

 

Per això mateix, doncs, aquesta aturada de seleccions és vital per aclarir conceptes i purificar un equip que, per moments, ha demostrat sortir al camp sense ànima. Recuperar el joc del millor Rubi sense perdre el caràcter de Gallego; l’entrenador de Súria té 15 dies per reanimar una plantilla de nivell i objectivament complerta, tot i un final de mercat on s’ha declinat la incorporació d’un extrem dret. La pilota és al vestidor, toca reaccionar.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?