David Gallego, entregat: “És un orgull liderar un projecte a casa meva”

L'entrenador de Súria agafa les regnes del projecte blanc-i-blau després de l'adeu de Rubi i assegura que "l'objectiu mare" és la unió amb l'aficionat

L’espanyolisme de David Gallego no es negocia. Després d’una de les setmanes més convulses de la dècada en clau blanc-i-blava, l’Espanyol –encara que forçat pel ‘tempo’ de l’adeu de Rubi- ha donat el cop de timó necessari per donar una sortida al projecte. I la sortida escollida porta el nom de l’il·lusionat David Gallego. Conscient que està davant la oportunitat de la seva vida, el tècnic de Súria ha basat el seu discurs de presentació en dues idees troncals: compromís i il·lusió. La primera, innegociable per al surienc, ha de ser una base per fer créixer l’Espanyol; mentre que la segona ha de significar l’impuls per afrontar una temporada històrica. “És un orgull liderar un projecte a casa meva i la mare del nostre projecte serà la unió amb l’afició. Junts som molt forts i aquest any vull saber què és el sentiment perico”. Un primer incís que, més enllà de la brevetat, indica de manera clara què vol Gallego del seu Espanyol.

 Expressant-se talment com ho feia amb el filial espanyolista, el nou entrenador espanyolista ha volgut anar més enllà per remarcar que, més enllà dels dubtes que pugui generar un tècnic debutant, ell se sent preparat. “Porto molts anys preparant-me per això. Clar que ho estic i, és més, crec que ho farem bé”, ha comentat el mateix preparador mentre indicava: “No m’assemblo a ningú, tinc els meus matíssos. Sóc David Gallego, entrenador. Tot i que és evident que hi haurà una continuïtat en l’estil”.

 

“Petits en defensa i grans en atac”

Just després d’insinuar que no dinamitaria el pas de Rubi per l’Espanyol, Gallego ha deixat molt clares les directrius del seu joc: “Ens hem de comportar com un equip petit en defensa, i com un de gran en atac. L’èxit d’un equip que proposa molt amb la pilota és la capacitat per fer-ho bé després en defensa”. Intensitat i bon tracte, doncs, per a un equip que Gallego ja va entrenar a finals de 2018 quan el club va despatxar Quique Sánchez Flores.

 

Finalment i preguntat per Rubi, el del Bages ha reconegut que “no hi he parlat”, tot i que ha remarcat: “No tinc cap dubte que ens en sortirem. He treballat molts anys per a aprofitar aquesta oportunitat. No fallarem. Ho tinc clar i tinc zero dubtes. No tinc cap pressió"

Més informació
 
Comentaris