El ‘Chucky’ atemoreix Europa a ritme de rècord

Ferreyra ha aconseguit anotar quatre gols en només tres partits d’Europa League amb l’Espanyol. Amb el Shakhtar va fer-ne cinc, però va necessitar 15 duels

El ‘Chucky’ ressorgeix. És un avís premonitori, que se sent i que comença a arribar en forma de gols. Discret i d’aparença invisible, Facundo Ferreyra és un tipus que pot arribar a enganyar. Cap floritura, la seva és una feina únicament pragmàtica. L’objectiu és el gol, la resta és indiferent. I així, cenyint-se a aquesta lògica, el davanter argentí s’ha convertit en l’autèntica revelació de la pretemporada blanc-i-blava.

Titular indiscutible i deixant de banda el paper residual que va tenir amb Rubi, el futbolista criat a Banfield està començant a deixar registres més que notables amb l’Espanyol. En només tres partits d’Europa League, el ‘Chucky’ ha marcat la diferència anotant un total de 4 gols. Una estadística que impacta més encara si tenim en compte que, amb la samarreta del Shakhtar, va necessitar un total de 15 partits d'Europa League, repartits en tres temporades (2013-14, 2015-16 i 2016-17) per anotar 5 dianes.

 

L’alternativa a Borja

L’adeu de Borja Iglesias sembla cantat. El problema, però, continuen sent les duríssimes negociacions que s’estan mantenint amb un Betis, que no està disposat a pagar d’una tacada tot i els diners ingressats per Junior Firpo. Ara bé, molt s’haurien de tòrcer les coses perquè el gallec no acabés marxant al Villamarín. I en aquest context, la direcció esportiva ho té clar: no cal fitxar un relleu, el nou ‘killer’ es diu Facundo Ferreyra.  

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?