Chen: "No m'ha passat pel cap vendre l'Espanyol"

L'Espanyol presenta un deute net de 97 milions d'euros i Chen, que obre la porta a una ampliació de capital, demana un vot de confiança: "La nostra intenció no ha canviat"

Després de la tempesta sempre (o gairebé sempre) arriba la calma. Si ahir l'Espanyol tornava a la dinàmica del triomf en vèncer el Cadis, avui Chen Yansheng ha obert una altra porta l'optimisme en descartar la venda del club. "La nostra intenció a l'Espanyol no ha canviat. Volem prolongar-nos a llarg termini, tot i que hem topat amb certes limitacions legals que hem intentat suplir. No  m'ha passat pel cap vendre el club", ha assegurat el màxim accionista blanc-i-blau durant la junta celebrada aquest mateix migdia.

 

 

Chen, però, ha fet de la paraula "solidesa" el seu màxim actiu per defensar la idea que té per aquest Espanyol. "Ara tenim estabilitat financera i solidesa per assumir el creixement esportiu que volem", ha comentat el màxim accionista perico mentre al·legava: "Volem fer de l'Espanyol un club més gran i orgullós de la seva història"

 

 

 

 

El Chen més taxatiu

 

 

El màxim accionista blanc-i-blau, en aquesta línia, s'ha mostrat d'allò  més taxatiu a l'hora de sortir al pas dels rumors de venda. Més enllà d'assegurar que la idea ni se li ha passat pel cap, el mateix Chen ha conclòs: "És cert que el club pot necessitar més inversió, que puc fer jo o altres socis estratègics. En tot moment estem parlant de l'ampliació de capital, no de la venda del club".

 

 

A la línia del discurs de Chen, el director general corporatiu, Roger Guasch, ha volgut fer gala de l'ambició en exposar la planificació del "sostenible" futur blanc-i-blau. "Hem de consolidar-nos al top10 de forma sostinguda. El període actual, comprès entre el 2018 i el 2021, és clau per assolir-ho. Més endavant, preveiem dues grans palanques:  "El 120è i el 125è aniversaris".

 

 

Un benefici de 6,4 milions

 

 

Els accionistes, amb el suport de l'APMAE, han aprovat per una unanimitat la gestió del president blanc-i-blau i uns comptes que presenten un benefici de 6,4 milions d'euros respecte a l'any passat. En aquesta línia, també cal destacar que els ingressos ascendeixen a 102 milions i el deute net de l'entitat es manté en 97 'quilos'.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?