Vertigen a l’Espanyol: el Betis es llançarà per Borja amb els diners de Junior

El traspàs de Júnior ofereix al Betis la liquiditat suficient per fer front als 28 milions de clàusula del ‘Panda’

El ‘tic tac’ se sent cada vegada amb més força a les oficines de Cornellà-El Prat. Borja Iglesias és encara l’objectiu número 1 del Betis per posar la cirereta al seu nou projecte i, tot i la tossuderia  de l’Espanyol, la seva arribada al Villamarín podria rebre ara un impuls definitiu gràcies al fitxatge de Júnior pel Barça. I és que el Betis, ara sí, sembla que té tot el que li faltava per a poder desbloquejar la situació: els diners suficients per a poder abonar la clàusula del ‘Panda’. A Sevilla, de fet, ja fa setmanes que busquen la formula per a poder satisfer l’Espanyol i ara la situació podria arribar al punt que l’espanyolisme no desitja.

A expenses de la darrera gran venda de l’estiu, la de Lo Celso a la Premier League, a les oficines bètiques poden presumir d’haver fet els deures amb la venda de Pau López a la Roma per 23,5 milions d’euros fixes i amb el traspàs de Júnior al Barça. Operacions que, com tot sembla indicar, donen marge de liquiditat suficient als sevillans per a poder dur a terme el pagament de la clàusula.

 

A favor de l’Espanyol, tot i això, hi juga el ‘modus operandi’ del Betis a l’hora de fitxar: la necessitat d’aferrar-se al pagament fraccionat. Com ja va passar amb Nabil Fekir, el qual ha costat 19,75 milions d’euros i pel qual Betis pagarà amb fins a 4 pagaments diferenciats; o amb Diego Lainez, pel qual s’abonaran diferents quotes en tres anys després de comprar-lo a canvi de 14 ‘quilos’, a l’Heliópolis estan gairebé forçats a oferir allò que l’Espanyol no contempla. La possible venda de Lo Celso al Tottenham, però, podria canviar tots els escenaris imaginats fins el moment i dur Borja a Sevilla.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?