I ara què?

L'Espanyol reemborsarà part dels guanys de Borja en un altre davanter | Zaza i Calleri serien els millors posicionats

El futur de Borja estava escrit. Un secret a veus que s’ha demorat més del què s’esperava però que dona a l’Espanyol més marge que mai per apuntalar el seu projecte. Si bé és cert que la idea de Chen Yansheng no passa per reinvertir tots els guanys de la venta del ‘Panda’ al Betis, també ho és que ara a les oficines blanc-i-blaves hi ha líquid per afrontar una operació amb cara i ulls. Marxa un golejador i n’ha de venir un altre, fins aquí l’equació és fàcil. El que sí que és difícil, però, és encertar tal com es va fer l’estiu passat amb el fitxatge d’un jugador que ara generarà 18 milions nets de beneficis.

Els noms ja són sobre la taula i la direcció esportiva haurà d’escollir. El primer és de Christian Stuani, els números del davanter al Girona impressionen i l’Espanyol, que ja va ser casa seva durant tres anys, mai li ha perdut la pista. En aquesta llista també s’hi sumen els davanters del Getafe, Jaime Mata i Ángel Gómez, i el punta de l’Alabès Jonathan Calleri, segons va avançar Tiempo del Espanyol.

 

A Can Perico, tot i això, esperen portar un davanter que estigui a l’altura del repte europeu. És per això que, atenció, a les oficines blanc-i-blaves també s’ha valorat el nom de davanters de gran renom com Simone Zaza i André Silva. El primer, segons Tiempo del Espanyol, ja tindria un acord amb l’Espanyol i ara el club hauria de negociar amb el Torino el seu traspàs, club que l’hivern passat va pagar 12 milions al València per fitxar-lo. Es tracta d’un davanter corpulent, de perfil similar al de Borja, i d’una trajectòria immaculada marcada pel seu pas per clubs com la Juventus, la Sampdoria, el West Ham i el València. La segona opció seria, segons indiquen des d’Itàlia, la d’André Silva. Tot i que també sona per reforçar el València, precisament, Silva seria un dels candidats a suplir Borja a l’Espanyol, tot i que en aquest cas el seu preu seria més prohibitiu i irreal: uns 25 milions d’euros.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?