El Betis cedeix i accepta les condicions de l’Espanyol per fitxar Borja Iglesias

El davanter gallec firmarà aquest dimecres per a les pròximes cinc temporades amb el seu nou equip, que pagarà 28,14 milions d’euros pels seus serveis

Després de moltes setmanes de negociació, ha arribat l’hora de l’adeu. El Reial Betis ha cedit a les pretensions blanc-i-blaves i pagarà 28,14 milions d’euros en diferents terminis per aconseguir els serveis de Borja Iglesias, que aquest dimecres ja ha viatjat a Sevilla per passar les tradicionals proves mèdiques abans de firmar amb el seu nou equip per a les pròximes cinc temporades. El serial de l’estiu a Cornellà-El Prat ha arribat al seu desenllaç, que encara no s’ha fet oficial per part dels dos clubs implicats però sí que ha estat comunicat per Rastar, l’empresa de Chen Yansheng, a la Xina.

El Betis pagarà els 28,14 milions d’euros en tres terminis: 18,14 milions ara, cinc més abans del 23 de desembre del 2019 i els cinc restants abans de l’1 de juny del 2020. D’aquesta forma, el Panda es convertirà en la venda més elevada de la història de l’Espanyol en superar els 25 milions d’euros que va deixar a la cartera perica la marxa de Mario Hermoso a l’Atlètic de Madrid, encara que en aquest cas l’entitat perica haurà d’abonar el 5% del que ingressi al Celta de Vigo. El davanter gallec podria debutar amb el conjunt de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ aquest pròxim diumenge a les 21.00 hores, quan està prevista la visita sevillana al Valladolid.

 

Un nou patrocinador xinès per a l’Espanyol

La marxa de Borja Iglesias al Betis no ha estat l’única notícia del dia en clau perica. Segons el diari Ara i Pericosonline, aquest dimecres el club blanc-i-blau farà oficial que LDSports, empresa xinesa de notícies esportives, es convertirà en el patrocinador principal de l’entitat i, per tant, tindrà presència a la part frontal de la samarreta. Això comportarà, sempre segons els mitjans de comunicació citats, que el nom de Riviera Maya quedi reubicat en l’equipació en passar a tenir un paquet de patrocini important, però inferior a l’actual. En principi, el nou acord s’hauria de presentar a finals de setmana.

Més informació
 
Comentaris