Bernardo, primer reforç de l'Espanyol

El central, procedent del Girona, arriba per cobrir la baixa que deixa Óscar Duarte a l'eix de la defensa

Bernardo Espinosa canvia Girona per Cornellà-El Prat. El central colombià és la primera incorporació del nou Espanyol de David Gallego i arriba per suplir la baixa que deixa Óscar Duarte, que va acabar contracte amb el club el passat 30 de juny. Canvi de cromos, per tant, per part d’una secretaria tècnica blanc-i-blava que mira de fer malabarismes per deixar una defensa amb cara i ulls davant la més que possible marxa de Mario Hermoso a l’Atlètic de Madrid. Càbales a banda, però, l’Espanyol incorpora una peça necessària i que arriba en qualitat de cedit, amb una opció de compra a final de curs.

Bernardo, de 29 anys, acredita una dilatada experiència havent passat per clubs com el Racing de Santander, el Sevilla, l’Sporting, el Middlesbroug anglès o el mateix Girona i arriba amb un llegat de 107 partits a Primera Divisió. El defensa nascut a Cali, a més, és el tercer futbolista colombià de la història de l’Espanyol, precedit per altres jugadors com Jhon Córdoba o Carlos ‘La Roca’ Sánchez. El central, que acaba contracte amb el Girona el 30 de juny del 2021, arriba cedit del club de Montilivi, però l'Espanyol tindrà una opció de compra.

 

La defensa blanc-i-blava, finalment, queda totalment definida a l’espera del veredicte Hermoso. Bernardo se suma a una llista apuntalada per David López, Naldo, Lluís López i per un mateix Hermoso, del qual s’assegura que se’n supliria la baixa en cas que fes les maletes aquest estiu. Fernando Calero, del Reial Valladolid, sembla el més ben posicionat per cobrir el buit de l’internacional espanyol.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?