El rival de l’Horta en l'ascens a Segona B ironitza amb la situació política de Catalunya

El Moralo CP, club extremeny, va publicar una piulada en què va assegurar que si a Barcelona “hi ha distintius grocs, vestirem la nostra segona indumentària”

Dilluns passat, la Reial Federació Espanyola de Futbol va sortejar els encreuaments per a la fase d’ascens a Segona Divisió B. L’Horta va quedar emparellat amb el Moralo CP, club de Càceres (Navalmoral de la Mata), i això va donar pas a una reacció inesperada de l’equip extremeny.

El Moralo va informar a través de les seves xarxes socials que s’enfrontaven a l’Horta i un usuari català va contestar el club amb el següent missatge irònic: “Compte! Vindreu a Catalunya. Aquí la gent no entén el castellà i només menja pambtumaca. Tindreu molta gana i no podreu jugar a futbol. És molt perillós. La gent es pega per veure qui porta el llaç groc més gran. Jo de vosaltres no em presentava...”.

 

Lluny d’acabar aquí, el conjunt extremeny va contestar, i també ho va fer amb ironia: “No tenim cap problema, amic. Si cal parlar català, es parla. Si cal posar la cirereta al pambtumaca, pernil d'Extremadura. I si hi ha distintius grocs, vestirem la nostra segona indumentària. Als problemes, solucions!”. La piulada del community manager s’ha fet viral a la xarxa i ha rebut elogis de força aficionats del món del futbol.

Més informació
 
Comentaris