Ratificada la sanció al Reus de tres anys sense competir al futbol professional

El Tribunal Administratiu de l’Esport desestima el recurs del club català, que haurà d’enfrontar-se al càstig que ja va dictar el jutge de Disciplina Social de LaLiga

El Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) ha desestimat el recurs del Reus Deportiu contra la sanció de tres anys sense competir professionalment i, per tant, ha mantingut el càstig que li va imposar el jutge de Disciplina Social de LaLiga durant el mes de gener passat. La decisió ha estat transmesa al club aquest dilluns, que ara podria recórrer l’expulsió a través de la via contenciosa administrativa, encara que no sembla que es pugui fer marxa enrere.

L’impagament, per part del club tarragoní, als seus jugadors i als seus treballadors tindrà conseqüències molt negatives per a l’entitat catalana. L’entrada dels nous propietaris va arribar tard: en aquesta mena de casos, si el mal està fet és molt complicat que aquest es pugui compensar d’alguna forma. Evidentment, el Reus Deportiu també haurà d’abonar la multa de 250.000 euros que el jutge va estimar que mereixia la seva negligència.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?