Puigdemont aprofitarà la visita a Perpinyà per assistir al partit de la USAP

Segons ha confirmat el president del club de rugbi més emblemàtic de la ciutat, François Rivière, el president de Catalunya a l'exili farà el servei d'honor del partit davant el Rouen

Carles Puigdemont aprofitarà la visita d'aquest cap de setmana a Perpinyà, on ha organitzat un acte juntament amb Toni Comín i Clara Ponsatí al qual està previst l'assistència de gairebé 100.000 persones vingudes d'arreu de Catalunya, per acudir al partit de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà, club històric de rugbi i de marcat perfil catalanista, contra el Rouen, previst per al divendres a les 20.00 hores a l'estadi Aimé Giral, amb capacitat per més de 14.000 espectadors.

Així ho ha confirmat el president de l'entitat, François Rivière, que també ha informat que el president de Catalunya a l'exili farà el servei d'honor. "Les coses han arribat d'una manera molt natural, no hi ha un biaix polític per part nostra. Defensem la identitat catalana. El que m'interessa és crear ponts i reforçar els vincles entre el sud i el nord de Catalunya. El nostre objectiu és que sigui un moment molt bonic de celebració popular catalana", ha afegit Rivière.

 

“Per a nosaltres és molt important que el president Puigdemont vingui al camp de la USAP. Això no va d'independència, sinó de solidaritat davant la dura repressió que pateixen els nostres germans del sud", ha declarat Vincent Panabieres, president del principal grup de suport a la USAP, La Penya Trabucayres, en declaracions recollides per GironaNotícies.com.

Més informació
 
Comentaris