Oleguer: "Necessitem una resposta unitària perquè l'estat espanyol no aturarà la seva repressió"

L’exjugador del Barça ha donat el seu punt de vista sobre el conflicte polític català en una entrevista a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio

L’exjugador del Barça Oleguer Presas mai ha estat un tipus de futbolista al que li agradés viure en una bombolla i deslligar-se del context on viu. Ho va demostrar l’any 2005, quan va negar-se a jugar amb la selecció espanyola per les seves idees polítiques. I ara, un cop retirat, encara segueix més de prop el dia a dia polític. En una entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, ha donat el seu punt de vista sobre el conflicte que existeix a Catalunya, on ha destacat que tot i començar sent polític, aquest conflicte ha passat a ser judicial, amb dirigents a la presó i tot un poble sent jutjat.

Preocupació pel judici als presos polítics

El català ha assegurat que en aquest moment “estem encallats” però que "l'estat espanyol no està encallat i està preparat per seguir la seva dinàmica repressora". Per aquest motiu ha reafirmat que "cal trobar un camí comú per avançar".

En aquesta línia, Oleguer Presas ha continuat el seu discurs dient que "les organitzacions han de portar a espais de reflexió i portar una resposta unitària". A més, el sabadellenc ha comentat que “no es tracta només de la independència, sinó de la retallada de drets de les persones”.

Fer política des de la base

"Estic a la política des de la base, on sempre m'ha agradat estar", ha explicat Presas, que va formar part de llistes de la Crida per Sabadell (que forma part de la Cup). La seva lluita, ha destacat, continua sent la de sempre, "millorar les condicions de la gent amb les conviccions que tinc, des de la feina i el treball diari".

 

L'exjugador del Barça, que es va retirar del món del futbol l’any 2011, ha reconegut que “tot i haver-hi contradiccions pel fet de dedicar-me al futbol, sempre he intentat mantenir les meves conviccions i els meus pensaments en total llibertat”.

Més informació
 
Comentaris (3)
Juma Fa 3 mesos
Un exemple a seguir.
cesc Fa 3 mesos
Oleguer sempre tindràs la meva admiració. no et conec personalment,però sempre t'he admirat per les teves conviccions
Josep Fa 3 mesos
Espanya està podrida dictadora mafiosa i lladre Hem de surtirne d,una vegada abans no ens ensurrem amb ells .