Intenten obligar els periodistes del Girona a fer preguntes en castellà a Extremadura

Tensió entre periodistes a la roda de premsa posterior al partit per l’ús del català

Els professionals dels mitjans de comunicació han tingut problemes en la roda de premsa posterior a la victòria del Girona al camp de l’Extremadura per un gol a tres. Segons apunten alguns dels assistents a la roda de premsa, els responsables de comunicació de l’equip extremeny han obligat els periodistes a fer les preguntes en castellà.

Tot ha començat en la roda de premsa de Pep Lluís Martí, entrenador del Girona, que debutava a la banqueta dels gironins. El nou tècnic s’ha avingut a contestar les preguntes en castellà davant les demandes dels responsables de comunicació del club local. Però els periodistes catalans s’han negat a fer les preguntes en castellà i han exercit el seu dret a utilitzar el català en la roda de premsa.

 

El periodista de RAC1, Miquel Agut, s’ha queixat que els periodistes extremenys han aturat en dues ocasions la roda de premsa per queixar-se de les preguntes en català. També ha denunciat les males intencions dels periodistes locals. “Volien la roda de premsa íntegrament en castellà, tant les preguntes com les respostes, perquè deien que els interessava molt. No han fet ni una pregunta a Martí”, ha argumentat el periodista català.

Més informació
 
Comentaris (2)
David Fa 2 mesos
Els extremenys un poble majoritàriament xenòfob i on 1 de cada 4 persones té un contracte de funcionari (això no vol dir que treballin) gràcies al que roben a Catalunya. La resta de la població viu gràcies al subsidi "renta agraria", i també els hi paguem nosaltres.
L'OBSERVADOR ASTURAT Fa 2 mesos
ÉS EL QUE PASSA, QUAN ES JUGA AMB EQUIPS ESTRANGERS. SEMPRE HI HA PROBLEMES A LES ENTREVISTES..