Núria Picas debuta com a diputada al Parlament

La corredora de muntanya ha destacat, a través de les xarxes socials, que treballarà per “avançar cap a la República amb compromís i responsabilitat”

La corredora catalana Núria Picas s’ha estrenat avui com a diputada al Parlament de Catalunya. Picas, que ocupava el número 25 en la llista d'Esquerra Republicana per Barcelona a les eleccions del 2017, ho ha fet substituint Oriol Junqueras, que va deixar el seu escó al Parlament per prendre possessió del càrrec de diputat al Congrés, tot i que posteriorment la Mesa de Meritxell Batet va decidir suspendre les seves funcions.

En el seu primer dia com a diputada, la corredora de muntanya ha destacat, a través de les xarxes socials, que treballarà per “avançar cap a la República amb compromís i responsabilitat”. A més, Picas ha aprofitat l'avinentesa per felicitar Carme Forcadell en el dia del seu 64è aniversari.

 

Picas ha estat una de les esportistes que sempre s’ha posicionat a favor de la llibertat dels presos polítics. Independentista per naturalesa, l’esportista catalana sempre ha aprofitat l’altaveu mediàtic propi de l’esport per denunciar la situació política que pateix Catalunya. Per molt que això li hagi tancat portes com va reconèixer en una entrevista a MónEsport.

Més informació
 
Comentaris (5)
Anem endavant, no ens prendran la terra, ni la historia, ni la llengua..... Fa 3 mesos
Acabarem amb els unionistes espanyols, igual com varen acabar amb els unionistes serbis a Eslovènia, no han pogut i no podran amb tot un poble,......
Rocacorba Fa 3 mesos
La Nuria Picas, te l'experiencia i els estudis que han tingut, ho tenenn la majoria de diputats. De tot se n'ha de aprendre. El que no veig, es cap empresari, important ni autonom., tots tenim la nostre feina. De diputats, i senadors, tant a Catalunya com a panya, tots son estudiants, o sigui funcionaris, que estan acostumats a cobrar el sou segur el dia 25. D'aquets a mi no ma representa mai ningu. calen mes empresaris i menys vividors de la menjadora. que en sabran aquets, de la vida, tinguen
Català a Mallorca Fa 3 mesos
Núria alerta, hi ha qui et té massa ràbia després de la teva entrada triomfal amb l,estelada... ànims, força i coratge!!!!
Anna Fa 3 mesos
Alguna experiència en política? Alguna carrera universitària òptima per treballar bé ?
kiko Fa 3 mesos
Esta bé tenir una esportista de diputada, la majoria de polítics sel´s veu amb panxa, no sembla que facin gaire exercici, a veure si amb diputades com ella fan més coses per ajudar la gent a fer esport i posen millors instal.lacions municipals.