Mor el fotoperiodista Carlos Pérez de Rozas

Va formar part de l'equip fundador d''El Periódico' i va treballar a 'La Vanguardia', 'El País' i el 'Mundo Deportivo'

El fotògraf i periodista Carlos Pérez de Rozas (Barcelona, 1948) ha mort aquest dissabte a la matinada, segons ha explicat el Col·legi de Periodistes. Provinent d'una família de fotoperiodistes d'origen madrileny, el 1970 va començar a treballar a la revista 'Destino' i, posteriorment, al 'Diari de Barcelona'. Va formar part de l'equip fundador de 'El Periódico de Catalunya', on va ocupar diversos càrrecs, i va participar en l'inici de l'edició catalana d''El País' i en redisseny de 'Mundo Deportivo'. El 1986 va formar part de l'equip directiu de 'La Vanguardia'. També va col·laborar en diversos mitjans audiovisuals com TV3, Catalunya Ràdio, BTV i 8TV.

Pérez de Rozas també va exercir de professor a les facultats de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Internacional de Catalunya. Fa quatre anys, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona li va dedicar una exposició retrospectiva a tot el fons fotogràfic familiar.

 
 
Comentaris (2)
de dol Fa 2 mesos
Especialmente triste por lo inesperado de la noticia. Grandísimo periodista. Lo seguía en su última etapa de fascinación por el Futbol Club Barcelona. Echaremos en falta su eterno y apasionado optimismo en los logros del primer equipo cuando los envolvia en una grandiosa y pragmática estadistica que los convertía en colosales. DEP
ROBERT Fa 2 mesos
Descansa en pau Carlos, bon periodista i excel.lent persona. Ah! del cel estant ja ens informaràs sobre el cas Neymar.Segur que ho sabràs tot.