Mor el fotoperiodista Carlos Pérez de Rozas

Va formar part de l'equip fundador d''El Periódico' i va treballar a 'La Vanguardia', 'El País' i el 'Mundo Deportivo'

El fotògraf i periodista Carlos Pérez de Rozas (Barcelona, 1948) ha mort aquest dissabte a la matinada, segons ha explicat el Col·legi de Periodistes. Provinent d'una família de fotoperiodistes d'origen madrileny, el 1970 va començar a treballar a la revista 'Destino' i, posteriorment, al 'Diari de Barcelona'. Va formar part de l'equip fundador de 'El Periódico de Catalunya', on va ocupar diversos càrrecs, i va participar en l'inici de l'edició catalana d''El País' i en redisseny de 'Mundo Deportivo'. El 1986 va formar part de l'equip directiu de 'La Vanguardia'. També va col·laborar en diversos mitjans audiovisuals com TV3, Catalunya Ràdio, BTV i 8TV.

Pérez de Rozas també va exercir de professor a les facultats de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Internacional de Catalunya. Fa quatre anys, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona li va dedicar una exposició retrospectiva a tot el fons fotogràfic familiar.

 
 
Comentaris (2)
de dol Fa 10 dies
Especialmente triste por lo inesperado de la noticia. Grandísimo periodista. Lo seguía en su última etapa de fascinación por el Futbol Club Barcelona. Echaremos en falta su eterno y apasionado optimismo en los logros del primer equipo cuando los envolvia en una grandiosa y pragmática estadistica que los convertía en colosales. DEP
ROBERT Fa 10 dies
Descansa en pau Carlos, bon periodista i excel.lent persona. Ah! del cel estant ja ens informaràs sobre el cas Neymar.Segur que ho sabràs tot.