Marc Gasol, sobre els nàufrags de l’Open Arms: “Espero que la situació es resolgui, són persones"

"L’únic que els diferencia de nosaltres és que han nascut a l’altre costat del Mediterrani", ha declarat el pivot català

Marc Gasol sempre ha fet costat a Proactiva Open Arms, ONG catalana no governamental i sense ànim de lucre que té la missió principal de protegir al mar aquelles persones que intenten fugir de conflictes bèl·lics, persecucions i pobresa i arribar a Europa. L’estiu passat ja va participar en l’Astral, embarcació de l’organització que es va encarregar en el rescat d’una dona camerunesa en aigües del Mediterrani, i ara, quan el vaixell de l’Open Arms ja fa dotze dies que espera que algun país del continent rescati els 151 nàufrags que resisteixen sobre la seva coberta, no ha dubtat a enviar un missatge de suport a l’ONG.

“M’agradaria enviar un missatge de suport als 19 valents, per a mi herois, que estan a l’Open Arms. Amb 121 persones a bord van tenir el valor de rescatar-ne 39 més. Hi ha més de 30 nens amb ells. La situació és desesperada. Espero i desitjo que es resolgui el problema, estem parlant de persones. L’únic que els diferencia de nosaltres és que han nascut a l’altre costat del Mediterrani”, ha declarat l’actual campió de l’NBA en la roda de premsa posterior al triomf de la selecció espanyola contra la República Democràtica del Congo, en un compromís corresponent al Torneig de Màlaga i de preparació per al Mundial de la Xina que començarà el pròxim 31 d’agost.

 
Més informació
 
Comentaris