Iniesta: “Ja fa temps que a Catalunya passen coses que no m’agraden”

L’exjugador del Barça assegura, al diari ‘MARCA’, que no creu que el conflicte se solucioni d’aquí a ben poc: “Hi ha massa coses al mig”

Andrés Iniesta ha concedit una entrevista al diari MARCA en la qual ha repassat diferents temes de l’actualitat futbolística i la seva carrera al Barça. El migcampista manxec, ara al Vissel Kobe, també ha dit la seva en relació amb la situació a Catalunya després de la sentència. “Ja fa temps que a Catalunya passen coses que no m’agraden”, ha declarat l’exjugador blaugrana.

“Desitjo que tot torni a la normalitat. Sempre ho he dit. Ara bé, sembla que ara per ara això és difícil perquè hi ha moltes coses al mig. No és fàcil. Tots volem que això canviï”, ha afegit un Iniesta que també ha dit que és “lícit” que personatges relacionats amb el món del futbol com Xavi o Guargiola “mostrin la seva opinió respecte al que està passant”. “Com ho és també que altres no la facin pública”, ha ampliat l’exfutbolista culer, que està fent els seus darrers passos esportius al Japó.

 

Iniesta també s’ha pronunciat sobre l’ajornament del Clàssic (“Suposo que les parts implicades van pensar que era el millor per la situació que s’estava vivint. Es jugarà un altre dia i en gaudirem igualment”) i ha avançat que “abans no era així, però ara m’estan entrant ganes de ser entrenador”. A més, en l’entrevista al mitjà de comunicació citat, el migcampista manxec ha analitzat l’actualitat de Barça i de la selecció espanyola, ha reconegut que durant un moment de la seva carrera va tenir contactes amb el Madrid i ha opinat sobre el fet que no hi hagi cap espanyol entre els 30 nominats a la Pilota d’Or.

Més informació
 
Comentaris (5)
Edgar Fa 2 mesos
A què es refereix? A que la policia pega a la gent per votar? A que la justícia espanyola té una doble mesura segons siguis català o un espanyol de pura raça? Al fet que no es pot viure a Catalunya si no es parla català? Quan ni ell ni ningú ha tingut problemes per ser castellanoparlant.
Jo mateix Fa 2 mesos
Iniesta, Catalunya no és espanya, millor que parlis de futbol i vi... i sushi... clar!
Albert Berrio Fa 2 mesos
El senyor Iniesta vol que tot torni a la normalitat. Si amb això el que vol dir és que espera que siguem bons nois i tornem a la situació anterior al Procés, que se n'oblidi: aquella normalitat no tornarà mai més.
maite Fa 2 mesos
Mai has estat agrait a la terrra que et va acollir, ni tan sols has tingut la decència d' apendre l'idioma i parlar_lo .Ets un desagrait. No cal que tornis mai més
Marc Fa 2 mesos
Em sap greu dir-te que si que ha aprés el català, la seva dona es catalana i els seus fills també. Va estar una època parlant amb català en diversos mitjans com les festes dels títols, xarxes socials personals i alguna entrevista televisiva i de radio. Deixant de banda el que pensi políticament he de dir que el català l'ha aprés i ha fet un esforç per poder-lo parlar i millorar-lo, Iniesta no és en Messi. Ara com es lògic es sent més còmoda amb la seva llengua materna. Perdoneu p
Samuel Fa 2 mesos
Cada cop veig amb major claredat que es confirma la meva sospita: la revolució dels somriures és, en realitat, la imposició d'uns totalitaris. Els que s'atraveixen a denunciar la situació que estem vivint a Catalunya des de l'inici del Procés són uns indecents, apestats o coses pitjors. Iniesta sempre ha estat una persona íntegra.
Xavi Fa 2 mesos
Que llástima de comentari...com no parla catalá doncs fora....que penses de Messi? També fora? Pero que collons teniu al cap els que penseu que qui no parla catalá es una merda. Respecte i cero odi,si us plau. Iniesta és el millor jugador de tots els temps com Messi,ens ha donat tant....com Cruyff,i ningú parla catalá,que importa aixó??
soci 2XXX Fa 2 mesos
Cada un te el seu "corazoncito", Pero un sol, ni tans sols tota una plantilla (a la qual els hi manca uns quants Oleguer Presses), pot fer res per canviar el rum capa la republica catalana. Mira Iniesta allarga la teva instancia el Japo, 20 o 30 anys i després digues que fa tems que pasan coses que no t`ha agradan, avia'm que trigant en donarte una puntada de peu i tornis sense necessitat de avio.