Guardiola: “No estic preparat per fer política perquè no en sé”

“Jo el que sé fer és entrenar. A mi m'agrada això i per a altres coses m'hauria de preparar”, ha declarat el tècnic de Santpedor en una entrevista a ‘Catalunya Ràdio’

Pep Guardiola segueix amb molta atenció l’actualitat política que viu (i pateix) Catalunya. El tècnic de Santpedor sempre s’ha posicionat a favor de l’autodeterminació del poble català i de la llibertat dels presos polítics i, com a conseqüència, s’ha convertit en un líder d’opinió de l’independentisme. En una entrevista al programa L’ofici d’educar, l’entrenador català ha descartat, no obstant això, la possibilitat de tenir una responsabilitat política de cara al futur.

“Jo el que sé fer és entrenar. A mi m'agrada això i per a altres coses m'hauria de preparar. Potser em preparo en un futur, però he de tenir ganes i ara mateix no en tinc. No em veig a cap càrrec ni vull ser president de res”, ha començat explicant Guardiola a Catalunya Ràdio. “No sé què em depararà la vida. Jo soc bo i m'agrada el que faig, però no estic preparat per fer política perquè no en sé. Sempre he pensat que els que han de ser allà han d’estar preparats perquè el nivell sigui com més alt millor”, ha seguit valorant el català, que creu que en la carrera política la meritocràcia és fonamental.

 

Entre moltes altres coses, Guardiola ha explicat per què ha tingut, segons el seu parer, tant d’èxit: “M’agrada molt el que faig. Si m’hi haig d’estar quatre hores més no em fa res. Aquest és el secret, no és que tingui un do natural o un talent específic ni que se’m doni bé perquè sí. Sense posar-hi hores no s’aconsegueix res”.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?