L'esport català també es veu afectat pel temporal

L'activitat esportiva no es pot mantenir al marge del temporal que està afectant aquests dies el país

Evidentment, el món de l'esport català no es pot mantenir al marge del temporal que està afectant aquests dies el país. Des del primer nivell fins a l'últim, una gran quantitat d'equips, professionals i formatius, han suspès l'activitat i els entrenaments i han variat els seus plans de viatge a conseqüència de les males condicions atmosfèriques, tant els que s'havien de celebrar a l'aire lliure com els que ho havien de fer en pavellons –pels problemes a l'hora d'accedir-hi–.

En el màxim nivell del futbol, aquest dimecres hi ha hagut dos partits de la Copa del Rei a Catalunya: els que han enfrontat el Girona i el Vila-real a Montilivi i el Badalona i el Granada a l'Estadi Municipal. La Federació Espanyola, organitzadora de la competició, no descartava que algun dels dos compromisos s'hagués d'ajornar si, a l'hora del duel, les condicions no eren les adequades per a la pràctica esportiva, però finalment sí que s'han pogut jugar.

 

Barça i Espanyol han jugat a domicili (Eivissa i Sant Sebastià, respectivament) i no han tingut cap problema. El món del bàsquet és, segurament, qui ha patit més les conseqüències del temporal: el Joventut de Badalona ha jugat el partit de l'Eurocup d'aquest dimecres contra el Tofas Bursa turc al Palau Blaugrana després que l'entitat culer li hagi cedit el seu pavelló. A més, també s'han ajornat tres enfrontaments de l'OK Lliga, la màxima competició espanyola d'hoquei patins.

Més informació
 
Comentaris