L'Espanyol denunciarà els càntics dels radicals del Barça durant el derbi de filials

El club blanc-i-blau il·lustrarà la seva queixa formal a la Federació Espanyola amb vídeos i tota la informació relativa al partit

Continuen els posicionaments públics respecte a les proclames nazis i els càntics de diversos radicals del Barça durant el derbi de filials. Després que el club blaugrana hagi condemnat els fets i hagi anunciat que denunciarà els membres dels Boixos Nois que aconsegueixi identificar amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, l'Espanyol ha comunicat que no es quedarà de braços plegats i que farà una queixa formal al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol.

“L'Espanyol denunciarà davant el Comitè de Competició els càntics pronunciats dissabte passat durant el partit entre el Barça B i l'Espanyol B disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per ser constitutius de conductes que inciten a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància al món del futbol”, ha informat aquest dimarts l'entitat blanc-i-blava, que il·lustrarà la seva denúncia amb vídeos i tota la informació relativa al partit. Amb la queixa formal, el club perico intentarà evitar que aquesta mena de situacions es repeteixin en un futur.

 
Més informació
 
Comentaris