El delegat de l'Espanyol, a un aficionat del Girona: "Tu calla, negre de merda!"

Un grup d'aficionats locals hauria cridat "a Segona" a l'expedició blanc-i-blava i el seu delegat hauria tittlat de "negre de merda" a un aficionat

Polèmica en la prèvia del duel català de primera entre Girona i Espanyol. Mentre la delegació de l'Espanyol baixava de l'autocar per accedir a l'estadi de Montilivi, un grup de components del sector 'Jovent gironí' ha rebut els futbolistes blanc-i-blaus al crit d'"A segona, a segona". Davant d'aquesta situació i, segons ha informat 'Betevé', el delegat de l'Espanyol, José Maria Calzón, s'hauria dirigit a un seguidor de raça negra etzibant-li: "Tu calla, puto negre de merda!".

 

 

 

 

L'Espanyol ha reconegut els fets racistes i ha demanat disculpes a través del seu portaveu. També cal destacar, en aquesta mateixa línia, que alguns espectadors visitants han cridat "Puigdemont, a presó" abans de l'inici del duel a Montilivi. Quan l'àrbitre ha xiulat el final de la primera meitat, els seguidors blanc-i-blaus han cantat "Que viva España", càntic al qual els afeccionats de Montilivi han respost amb crits a favor de la independència. Aquests episodis aïllats han marcat un derbi català carregat de tensió.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?