Alonso, sobre Catalunya: "M'entristeix veure algunes imatges, Espanya és el millor país del món"

"Espanya és el millor país del món. Hauríem de valorar més la nostra varietat", ha declarat l'expilot de Fórmula 1

Fernando Alonso ha aprofitat la presentació de la seva nova col·lecció de roba Kimoa per dir la seva en relació amb la situació política i social de Catalunya. L'expilot de la Fórmula 1, que ja fa més d'un any que es va allunyar de la màxima competició automobilística del món, ha assegurat que els episodis que estan succeint aquests dies a Barcelona "m'entristeixen". "Em fa pena veure algunes imatges. Espero que tot se solucioni molt ràpidament", ha lamentat.

"És difícil opinar sense ser allà. He viatjat molt i crec que, sense cap mena de dubte, Espanya és el millor país del món. Hauríem de valorar més la nostra varietat i ser molt més feliços. Hem d'estar orgullosos de nosaltres mateixos", ha argumentat un Alonso que ha deixat clar que li agrada "veure i seguir" les curses de Fórmula 1, però no les troba a faltar perquè "sé tot el sacrifici que comporten".

 

A més, Fernando Alonso ha informat que "si faig el Dakar, el faré amb Coma". "100%. La meva experiència és molt curta i ha estat amb ell al costat. M'ha ensenyat molt, té una experiència increïble i llegeix molt bé el terreny, les dunes. Quan algú té un milió de quilòmetres d'experiència a les dunes, difícilment el pot sorprendre alguna cosa. Aquesta és l'experiència que em fa falta. Jo no necessito només un copilot que em llegeixi les notes, necessito que també miri endavant i m'ajudi a pilotar en alguns moments", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris