Veu la final de Copa en sostenidors perquè li requisen la samarreta dels presos polítics

La seguidora va denunciar els incidents a ‘TV3’ i a les xarxes socials s’ha començat a fer gran difusió d’aquest episodi lamentable

La Policia Nacional va tornar a protagonitzar un episodi lamentable abans de la final de la Copa del Rei. El cos policial va requisar una samarreta amb el lema “Presos polítics” a una aficionada del Barça desplaçada a Sevilla i la va obligar a entrar al Benito Villamarón en sostenidors. La seguidora en qüestió, que no duia cap samarreta de recanvi, va denunciar els incidents a TV3 i a les xarxes socials s’ha començat a fer gran difusió d’aquesta greu decisió del cos policial.

Val a dir que aquesta no va ser l’única limitació de la Policia a la llibertat d’expressió dels aficionats del Barça a Sevilla. Un grup d’afeccionats blaugrana va denunciar que havia estat encerclat pel cos pel simple fet de dur estelades i cantar a favor de la independència de Catalunya. A més, els membres de seguretat del Benito Villamarín també van retirar, com l’any passat a Madrid, peces grogues i xiulets als seguidors culers.

 
Més informació
 
Comentaris (4)
Porcs amb placa Fa 3 mesos
Només hi havia ànim d'humiliació. Una samarreta té un dret i un revés però quan la policia serveix a un règim anterior, impúdicament, la lògica més elemental és fotre la ciutadana en qüestió. Sort que la ciutadana ha demostrat ser una paia colossal!
Ha llegado tarde para que le den una concejalía. Fa 3 mesos
Eso sí, ha pasado a ser una nueva payasa en el circo.
Se puede comprar una camiseta de los puestos Fa 3 mesos
Se ve que la mujer era pobre....
JORDI Fa 3 mesos
Esto se podría denunciar como abuso sexual no?