Benedito guanya a Bartomeu la batalla judicial pel vot de censura: “S’ha vist que va fer trampes"

L'expresidenciable del Barça ha celebrat la sentència del Jutjat de Primera Instància Número 34 de Barcelona, que li ha donat la raó després de demandar el club blaugrana

Agustí Benedito ha explicat, aquest dimarts en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya, la seva victòria judicial contra el Barça després de demandar-lo pels timings que va establir el club blaugrana quan va presentar el vot de censura a finals de l’estiu del 2017. L’expresidenciable es va queixar dels terminis perquè considerava que “ens van retallar el període perquè no poguéssim aconseguir les signatures” i el Jutjat de Primera Instància Número 34 de Barcelona li ha donat la raó.

“La junta directiva de Bartomeu no va respectar els estatuts i va retallar el període hàbil. Va tirar pel dret i va escurçar el termini. Els socis del Barça escollim el nostre president, però tan legítim és escollir les presidències com tenir la capacitat de decidir si volem que deixin de ser-ho”, ha explicat un Benedito que creu que la sentència –que reconeix que els dissabtes no eren dies hàbils com ell demanava– “no té precedents” i demostra que “si s'haguessin respectat els terminis que marcaven els estatuts, el vot de censura hagués estat exitós perquè podríem haver demanat la participació popular en més dies de partits”.

 

“Va fer trampes i el jutge ens ha donat la raó”, ha conclòs un Benedito que també ha carregat contra l’actual president del Barça per la gestió del cas Neymar. “El seu problema va ser marxar, les conseqüències que això va comportar i, sobretot, la mala gestió que s’ha fet. El Barça és un club tan gran que podria resistir dos o tres Bartomeus i no es pot dir que estigui en un moment de fallida, però la situació és caòtica”.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?