Xavi torna a dir la seva respecte al referèndum "legal" de l'1-O

"Em sembla una injustícia que la gent no hagi pogut votar en un referèndum legal", ha valorat l'entrenador català en una entrevista amb 'La Vanguardia'

En la mateixa entrevista amb La Vanguardia en què ha reconegut que li agradaria tornar al Barça, Xavi Hernández també ha desmentit que tingués algun problema amb jugar amb la selecció espanyola. "Al contrari, un orgull. Mai me n’he amagat. El tema polític i les injustícies em rebenten, però això no té res a veure. Sempre vaig voler anar a la selecció espanyola. I amb molt d’orgull", ha apuntat.

A més, ha recalcat que se sent català i espanyol. "Per descomptat que no tinc res en contra d'Espanya, a mi Espanya m'ha donat molt. I m'ha tractat molt bé", ha indicat abans de desmarcar-se de les acusacions d’independentista. "Això jo no ho he dit mai. El que em sembla una injustícia és que la gent no hagi pogut votar en un referèndum legal. Deixa decidir a la gent el seu futur, que a més es manifesta de manera pacífica. Jo només m'he pronunciat en aquest sentit. A favor de la llibertat de les persones, no contra Espanya", ha ressaltat. Xavi 

 

A més, l'exjugador culer també ha valorat la polèmica per defensar l'estil de vida de Qatar. "Quan aterro aquí em sento alleujat: ni jutjat, ni criticat. I això és el que necessitava la meva vida, perquè han estat 25 anys dedicats al Barça, i el Barça és una trituradora de gent. Avui estic molt bé amb la família, la gent aquí és molt generosa i hospitalària", ha assenyalat.

"Hi ha molts prejudicis respecte a la cultura àrab. No defenso una dictadura, només faltaria. Se m'ha criticat molt el tema dels drets humans, però ells mateixos fan autocrítica (...) Cada vegada tenen més consciència que cal suprimir certes coses, però necessiten temps. Hi ha temes indefensables, com la llibertat de premsa o el respecte a l'homosexualitat, però tenen moltes coses molt positives", ha conclòs.

Més informació
 
Comentaris