El capità del Barça d’handbol deixa en evidència Colau per les seves promeses falses

Víctor Tomàs carrega contra l'alcaldessa després que aquesta s'hagi aliat amb el PSC i Ciutadans per evitar un alcalde independentista

Víctor Tomàs sempre ha demostrat que segueix amb atenció la política catalana. Ferm defensor de la llibertat dels presos polítics i de l’autodeterminació de Catalunya, el capità del Barça d’handbol ha tornat a utilitzar les xarxes socials per dir la seva. En aquest cas, el blaugrana ha carregat contra Ada Colau, a qui ha acusat de mentir els seus votants, ja que va prometre que pactaria amb el PSC i Ciutadans per evitar un alcalde independentista, quelcom que ha acabat fent.

L’esportista ha compartit un vídeo al seu compte de Twitter en el qual Colau afirma, en una entrevista a NacióDigital, que el seu objectiu és “formar un govern progressista amb forces progressistes”. “No faré aliances amb forces de dretes com clarament ho és Ciutadans. No faré cap acord de govern ni de nomenament amb el senyor Valls, que té un model de ciutat oposat al nostre i fa joc brut en diferents aspectes”, va arribar a dir Colau en la conversa citada. L’hemeroteca no concedeix lloc a l’equívoc.

 

Mitjançant l’exemple de les falses promeses de Colau, Víctor Tomàs ha fet una reflexió al voltant de la credibilitat dels polítics. “Si la política s’ha convertit en prometre i afirmar i després fer totalment el contrari del que s’ha dit, com espereu que els ciutadans seguim confiant en la política?”, s’ha qüestionat el culer.

Més informació
 
Comentaris