Víctor Font, sobre els dubtes de De Ligt: “No és una qüestió de diners, sinó de projecte esportiu”

"Sense cap mena de dubte, jo faria tot el possible per fitxar-lo", ha declarat en la presentació del seu llibre: 'Víctor Font, construïm el Barça del futur'

Víctor Font segueix fent la seva campanya particular. El precandidat a la presidència del Barça ha aprofitat la presentació del seu llibre, Víctor Font, construïm el Barça del futur, per deixar ben clar que la seva ferma aposta per Xavi Hernández hauria de ser compartida per la resta de possibles futurs màxims dirigents culers. “Xavi ha de ser l’entrenador del Barça sigui qui sigui el president. El que jo pretenc és que sigui el tècnic durant dos, tres o quatre anys i que després segueixi treballant per al club i no marxi a la competència”.

Entre molts altres aspectes de l’actualitat del Barça, Font ha aprofitat els dubtes de De Ligt per atacar la junta directiva de Josep Maria Bartomeu: “Sense cap mena de dubte, jo faria tot el possible per fitxar-lo. És un dels talents únics que hi ha en el mercat, té una projecció espectacular i és una bona peça per renovar la generació actual. Si al final De Ligt no ve serà perquè des del punt de vista esportiu no s’ha fet una bona gestió. No crec que sigui per diners, sinó per una qüestió de projecte esportiu. Espero que pugui venir al final”.

 

D’altra banda, el presidenciable del Barça ha explicat que, si fos per ell, es descartarien els fitxatges de Neymar i Griezmann, el primer “pels aspectes extraesportius que envolten la seva figura” i el segon “perquè la seva posició ja està coberta”: “A més, és algú que fa un any va dir que no al Barça. Segur que hi ha altres opcions al mercat”. A més, Víctor Font també ha aprofitat l’avinentesa per descartar que es pugui afegir a la moció de censura que Benedito s’està plantejant: “No tinc cap indici de si hi haurà o no un avançament electoral”.

Per últim, Font ha deixat clar que un dels pilars de la seva candidatura serà l’aposta per l’estil que els darrers anys s’ha perdut. “Treballem per ser 100% fidels a la idea de l’estil de joc de Johan Cruyff. Per aconseguir-ho, comptem amb els professionals que més saben i coneixen aquest estiu, des del vicepresident esportiu fins al darrer entrenador del futbol base. El millor talent al voltant de Cruyff ha d’estar treballant per al club”, ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris