Víctor Font, contra la directiva del Barça per la gestió del cas Neymar: “Ha estat ridícul”

El candidat a la presidència del club ha convocat una roda de premsa per explicar els avenços en la iniciativa d’instaurar el vot electrònic a l'entitat blaugrana

Víctor Font segueix endavant en la seva campanya per ser president del Barça el 2021. Aquest divendres ha convocat una roda de premsa per informar dels avenços que la seva plataforma ‘Sí al futur’ està fent en la proposta d'integrar el vot electrònic en el club blaugrana. El candidat ha explicat que ja han presentat un dossier amb el projecte a Josep Maria Bartomeu i que té la intenció, si el club l’autoritza, a presentar-la en l’Assemblea de Compromissaris del pròxim 6 d’octubre.

De pas, anàlisi de l’actualitat

Font ha aprofitat la convocatòria de mitjans per respondre preguntes sobre les informacions que circulen en l’entorn blaugrana. El tema amb el qual ha estat més crític és amb l’intent que ha fet el club de fitxar Neymar aquest estiu. “Ha estat un ridícul institucional”, ha assegurat el candidat a la presidència del Barça, que diu no entendre “què s’ha fet ni com s’ha fet ni per què”.

 

La seva opinió sobre l’estrella brasilera és que “Neymar era una època passada, i tornar-hi podia suposar guanyar però només a curt termini”. “No hi ha projecte, primer diuen que Dembélé és millor que Neymar i després l’ofereixen per recuperar el brasiler”, ha insistit Font, que aprecia una falta de rumb total al club. Diu que el que més l’ha sorprès és que “els socis tinguem una retransmissió en directe del que està passant”, i ho ha comparat amb altres casos com el de Rakuten, que no es va filtrar. “No entenc per què no es gestiona tot igual, és un desastre”, ha conclòs.

El líder de ‘Sí al futur’ ha parlat també de la notícia recent sobre la possibilitat que té Messi de marxar lliure al final de cada temporada. “Com a soci del Barça em preocupa el seu futur”, ha confessat, i ha promès que la seva plataforma vol “planificar aquesta generació per a quan Messi no hi sigui”. També ha remarcat que “el que més em m'interessa és com assegurem que el ‘10’ sigui feliç aquí”.

Més informació
 
Comentaris