Valverde seguirà al Barça tot i el desastre d'Anfield: "És l'entrenador que volem"

Bartomeu confirma que el tècnic extremeny seguirà entrenant el conjunt blaugrana passi el que passi a la final de la Copa

El desastre d’Anfield no ha fet canviar d’opinió Josep Maria Bartomeu en relació a la figura de l’entrenador del primer equip del Barça. El president blaugrana ha assegurat, en l’acte de presentació de la reedició del llibre Kubala, de Manuel Ibáñez Escofet, que Ernesto Valverde seguirà sent el tècnic culer més enllà de la desfeta contra el Liverpool i el que pugui passar en la final de la Copa del Rei davant el València, que “no serà determinant de cara al futur”.

"Valverde ja ho va dir l'altre dia: té el suport del president i de la junta directiva. És l'entrenador que volem. És un projecte a mig i llarg termini i té contracte. Estem molt contents amb ell”, ha assegurat Bartomeu. “La planificació de la temporada vinent ja està en marxa des de fa temps. Hi ha jugadors que ja s'han fitxat i seguirem parlant de possibles incorporacions després de la final de Copa”, ha continuat explicant el màxim dirigent blaugrana.

 

Bartomeu, no obstant això, també ha aprofitat l’avinentesa per dir la seva opinió respecte al desastre del Barça a la Champions League: “El que importa ara és que els futbolistes es vagin recuperant del cop anímic que va suposar. Venim d’una derrota dolorosa i hem de recuperar els ànims, la il·lusió i les ganes de competir. Tots plegats ens estem recuperant de l’eliminació”. “Al final, ha estat una temporada magnífica en què hem guanyat la Lliga amb diferents jornades d’antelació. Tenim ganes de més”, ha analitzat el president.

Per últim, Bartomeu també ha analitzat el moment de l’equip femení, que sí que es va classificar per a la final de la Champions i el pròxim dissabte tindrà l’oportunitat de seguir fent història: “Arribar a la final de la Wome’ns Champions League, on el futbol femení ha evolucionat tant en cinc anys... el treball està ben fet. És molt competitiu el futbol i significa que la dona en el món de l'esport va tenint les seves quotes. Ha estat un objectiu que hem complert abans del que es preveia. Volem que el club sigui conegut, que tingui èxits i que el país d'origen de Kubala (Budapest) visqui un partit disputat. Guanyem la Champions o la perdem, farem història. Això ha de ser un punt i seguit, ha de ser un suport per donar ajuda al femení. Estem molt orgullosos. Era un objectiu per als pròxims anys, i ara les noies mereixen un bon resultat. Continuarem insistint i invertint en el femení, no només en el professional, si no també en el futbol base”.

Més informació
 
Comentaris (2)
4x4 Fa 6 mesos
Largo ya , quins collons no te idea de un futbol de alt nivell. I el millor equip del mon fet miques , y la cantera arrevoir , he mesieur Abidal
mikalet Fa 6 mesos
Ho han preguntat als socis? Aquesta junta son uns impresentables.Prou de comedia i tirar els diners amb fixatxges desastrosos.