Valverde ho té clar: "Tenim molta il·lusió amb la Copa i volem passar"

El tècnic aposta per una Copa a partit únic amb sorteig per decidir en quin camp es juga cada eliminatòria

Valverde es lamenta amb un dels gols del Llevant
Valverde es lamenta amb un dels gols del Llevant | MANUEL BRUQUE / EFE

La derrota al Ciutat de València ha deixat un regust agre en un Ernesto Valverde que ha deixat clar que el seu Barça "té molta il·lusió en la Copa" i vol passar l'eliminatòria. El tècnic blaugrana ho ha respost quan se li ha preguntat per si té previst alinear un onze amb més titulars de cara al partit de tornada. No ho ha reconegut explícitament, però en la seva resposta ha deixat entreveure que, afirmativament, hi haurà menys suplents i jugadors del filial al Camp Nou, on el Barça haurà d'intentar remuntar el 2-1 obtingut al camp del Llevant.  

 

 

El preparador basc ha lamentat la falta d'encert en la primera part. "Amb la pujada anímica que han tingut amb els gols, ens ha costat. Hem tingut ocasions com per haver reduït distàncies a la primera part, però el que ells han convertit nosaltres ho hem fallat", ha explicat. L'entrenador del Barça també s'ha manifestat sobre quin format creu que hauria de tenir la Copa del Rei segons el seu criteri: "Jo jugo la Copa de qualsevol forma, el que no veig bé és jugar la Copa a partit únic sempre al camp del petit. Que es faci un sorteig i que toqui on sigui".

 

 

Les declaracions de Valverde prèvies al Llevant-Barça

 

 

 

 

LA POSICIÓ DE BUSQUETS

"No és el primer cop que endarrerim al migcampista per ajudar a la sortida des de darrere i ens està anant força bé". 

 

 

LA MANCA DE CONTROL

"No hem dominat el joc. Ens hem posat per sota molt aviat i ells han empès amb el joc vertical. I amb la pujada anímica que han tingut amb els gols, ens ha costat. Hem tingut ocasions com per haver reduït distàncies a la primera part, però el que ells han convertit nosaltres ho hem fallat. Ens hem ficat en el partit a la segona part. No hem estat molt fins en el joc". 

 

 

MURILLO I ELS DEFENSES DEL FILIAL

"A l'hora de pensar en l'onze, pensava que era el millor, pensant que hi havia un partit de tornada. A vegades cal assumir el risc. Estic content amb Murillo, ha fet un bon partit, sap estar al camp i afrontar aquests partits. Pels joves era una prova difícil, però és així". 

 

 

COUTINHO

"Quan no jugava Dembélé tothom em preguntava per ell. Ara juga Dembélé, i passa a la inversa amb Coutinho. El que han de fer els jugadors és treballar per intentar revertir la situació. Avui han jugat tots dos i altres. Si no està content, ha de lluitar per revertir la situació. Són jugadors que si no juguen sempre, ho fan gairebé sempre. Ens ha donat, dona i donarà molt, Coutinho. Són jugadors amb qui compto i que ens ajuden molt. Que puntualment ens donen ara més o menys... qui ho han de buscar són ells a la gespa". 

 

 

MIRANDA

"No té cap problema físic. El canvi no té res a veure amb un problema físic, creia que podia ajudar a l'equip. El que intento  és millorar l'equip amb els canvis. És un jugador jove que ens ha de donar molt en el futur, però avui, igual que pensava que era el millor posar-lo d'inici, creia que era el millor canviar-lo". 

 

 

COPA A PARTIT ÚNIC

"Quan juguem a un partit veuràs per quin onze aposto. Jo jugo la Copa de qualsevol forma, el que no veig bé és jugar la Copa a partit únic sempre al camp del petit. Que es faci un sorteig i que toqui on sigui". 

 

 

LES ABSÈNCIES DE LES ESTRELLES

"Ja veurem què farem a la tornada. Tenim molta il·lusió amb la Copa i volem passar. Jugar tants partits condiciona l'onze. La nostra intenció és passar".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?