Valverde: "El resultat ha estat curt pel que hem fet"

El tècnic blaugrana ha valorat positivament el partit de Coutinho, de qui espera que recuperi la confiança

x
Ernesto Valverde saluda Bruno Génésio durant el partit entre el Barça i el Lió | ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Ernesto Valverde no ha pogut amagar la seva satisfacció per haver assolit els quarts de final de la Champions League. El tècnic blaugrana ha reivindicat que tenen "una gran il·lusió per la Champions", si bé no s'ha volgut mullar sobre els futuribles rivals a la pròxima ronda: "Veurem què ens ofereix el sorteig, contra qualsevol serà una eliminatòria especial. Un rival preferit? Prefereixo no parlar". 

 

Valverde ha repartit elogis per Coutinho, Suárez i Messi. Del primer ha comentat que aquest era "un partit important per ell" "Ha fet un gran partit. Hi ha hagut moments aquest any que venia de no fer grans partits, però en moments determinats està responent bé. Esperem que agafi confiança i ens doni el que té, que és moltíssim", ha seguit. Sobre l'uruguaià ha conclòs que "també ha fet un partidàs", i ha afegit que "si segueix donant gols, no cal que marqui". Finalment, sobre l'argentí ha comentat que ha estat "un partit increïble el seu, en moltes facetes, fer gols, defensar, fer assistències, ordenar".  

 

Les declaracions de Valverde posteriors al Barça-Lió

 

 

LA PRESSIÓ DEL LIÓ

"Quan el contrari intenta igualar-te en la pressió com han fet ells, és una qüestió de forces, de veure què pesa més, si la seva pressió o el nostre joc ofensiu. Al final, el tres contra tres dels nostres atacants podia decantar-se en qualsevol moment. Però el joc no era fluid i ens han generat incertesa perquè no hi ha hagut ocasions clares. Hem tingut certes dificultats per generar joc. Cal ser molt bo per empènyer constantment i tenir-ho treballat per mantenir-ho molt temps. Però a la primera part, el resultat ha estat curt pel que hem fet". 

 

CONTUNDÈNCIA FINAL

"Hem fet una primera part increïble. Podríem haver marxat amb més marge. Li dono molt valor que, tot i haver patit dificultats, ens hem sobreposat i, amb tranquil·litat, hem augmentat la xifra de gols. Estem en una competició difícil on qualsevol equip et pot complicar les coses. No és senzill. Hem fet una gran eliminatòria, amb més efectivitat a la tornada. Contents de passar". 

 

COUTINHO

"Era un partit important per ell pel que significava per ell, pel club i per l'equip. Ha fet un gran partit. Hi ha hagut moments aquest any que venia de no fer grans partits, però en moments determinats està responent bé. Esperem que agafi confiança i ens doni el que té, que és moltíssim". 

 

RIVALS A QUARTS

"No vull dir res de rivals". 

 

LA PREMIER A EUROPA

"Caldria veure-ho i comparar-ho amb els últims anys. No descobrim res si diem que la Premier és una lliga d'un nivell competitiu altíssim. Altres cops els anglesos han caigut abans. En qualsevol cas, no hi ha una mostra clara per analitzar-ho". 

 

UN ENFRONTAMENT ENTRE CRISTIANO I MESSI

"Contra qualsevol equip serà una eliminatòria especial. El Juventus van fer un gran partit. Veurem què ens ofereix el sorteig. Messi ha fet un partit extraordinari". 

 

EL PENAL A L'ESTIL PANENKA

"No ho sabia. No m'ha sorprès que entrés, ha tingut una sang freda increïble, ha estat molt bé". 

 

TORNADA A CASA

"No sé dir-te. Prefereixo la tornada que guanyem. Sembla que si jugues el segon partit a casa tens avantatge, però veient resultats com el del Madrid, PSG; Bayern... no li veig diferència. Les diferències són mínimes, cal fer molt per passar". 

 

ESTIL DELS RIVALS A QUARTS

"No sé quin estil de rival prefereixo, no ho he pensat. No puc parar-me a pensar-ho. Haurem de fer front a qualsevol cosa. Quan els rivals es tiren enrere i surten al contraatac, t'exigeixen un gran esforç. Depèn una mica d'ells, ens enfrontarem al que sigui". 

 

 

LA RESPOSTA DEL CAMP NOU

"La gent ha vingut, ens ha donat forces, sap que així som més forts". 

 

12 ANYS A QUARTS

"Tenim una gran il·lusió per la Champions. Valorem el que hem fet i el que ens espera". 

 

LA LESIÓ DE LOPES

"No sé si ens ha afectat, tinc la sensació que hem seguit de forma similar. Amb el canvi ha arribat el segon gol i una bona aturada. Ha estat una gran primera part". 

 

ELS MOVIMENTS DE SUÁREZ

"Els valoro com sempre. Un jugadoràs. Ha fet un gran partit. Si segueix donant gols, no cal que marqui". 

 

MESSI

"Ha estat un partit increïble el seu, en moltes facetes, fer gols, defensar, fer assistències, ordenar". 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?