El disseny definitiu de la nova tercera samarreta del Barça

El portal especialitzat 'Footy Headlines' filtra una nova equipació en una setmana marcada per l'anunci oficial de la primera samarreta, escacada i revolucionària

Els aficionats del Barça ja saben les tres samarretes que el primer equip masculí de futbol lluirà durant la pròxima temporada. Per tancar una setmana en què el club català ha oficialitzat la seva primera equipació, molt polèmica i força criticada, Footy Headlines ha revelat la tercera samarreta culer de cara al curs vinent. Serà de color turquesa, utilitzarà el logotip clàssic de Nike i sortirà a la venda, segons han afegit altres mitjans de comunicació, el pròxim mes de setembre.

La tercera samarreta del Barça per a la temporada 2019:20 | Footy Headlines

Per elaborar la tercera samarreta, Nike s'ha inspirat en alguns dels models que ja van vestir els futbolistes del Barça durant la dècada dels 90. Els adorns seran de color blaugrana intens i en l'equipació hi haurà un patró inspirat en la Creu de Sant Jordi i la senyera. En aquest cas, l'homenatge a la ciutat de Barcelona és molt més visible que en la primera samarreta, suposadament basada en l'Eixample.

 

Per primera vegada des del 2008, una samarreta del Barça tindrà coll de camisa. El nom del patrocinador principal, Rakuten, serà de color blanc, mentre que el de Beko a les mànigues serà blau. Els pantalons i les mitges, per la seva banda, també seran de color turquesa.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?