Ter Stegen torna a rendir-se a Barcelona, Catalunya i la seva gent

"M’encanta descobrir Barcelona. La gent em tracta molt bé i em respecta molt. En general gaudeixo molt coneixent tot el que tinc al voltant, també de la resta de Catalunya", ha declarat

Potser Ter Stegen no és considerat el millor porter del món –cadascú té la seva opinió i els premis individuals premien l’èxit de la Champions per sobre de qualsevol altra cosa–, però per al Barça no n’hi ha cap millor que ell. Hàbil amb el joc de peus i majestuós sota pals, l’alemany és una peça clau de l’equip de Valverde i li permet sumar molts punts, però una de les seves grans virtuts ha estat l’adaptació al club culer, a la ciutat de Barcelona i a la societat catalana.

El passat diumenge va disputar el seu partit número 200 amb la samarreta blaugrana i, amb motiu d’aquesta fita, ha concedit una entrevista a la pàgina web del club en la qual s’ha tornat a rendir a Barcelona i Catalunya. “M’encanta descobrir Barcelona. La gent em tracta molt bé i em respecta molt. Ens agrada trobar llocs i tornar-hi, com ara racons petits. En general gaudeixo molt coneixent tot el que tinc al voltant, també de la resta de Catalunya. Personalment, em trobo en el millor moment de la meva vida. La meva dona està embarassada i no es pot estar millor. Som molt feliços i estem molt a gust aquí, a Barcelona. I en el futbol la cosa va bé i esperem que segueixi així”, ha declarat.

 

“A casa desconnecto de veritat. Amb la família, intentem parlar poc de futbol. De vegades passa, òbviament, perquè és la meva professió. Igualment passa amb la feina de la meva dona, que sempre és necessari parlar d’algunes coses. Però es comenta i prou, perquè intentem aprofitar el temps lliure per fer coses junts, que realment ens ajudin a desconnectar”, ha afegit en relació amb la seva vida més enllà dels terrenys de joc. En l’entrevista en qüestió, que es pot llegir a través d’aquest enllaç, Ter Stegen també ha valorat l’inici de temporada del seu equip, la seva adaptació futbolística al Barça i els moments que més recorda en els més de cinc anys que fa que va arribar al Camp Nou.

Més informació
 
Comentaris (1)
odisea Fa 3 mesos
Que tenga que venir un aleman a decir que es feliz en Barcelona y no pasa nada,tiene su morbo,claro que el vive aqui y lo sabe de primera mano,no como los que critican a 600 km. de distancia.