Ter Stegen: “Hi ha moltes coses de la cultura catalana que m’encanten”

“Quan domines la llengua és molt més fàcil compartir i entendre tot el que t’envolta”, ha declarat el porter del Barça a ‘El País’

Potser Marc-André ter Stegen no és considerat el millor porter del món –cadascú té la seva opinió i els premis individuals premien l’èxit de la Champions per sobre de qualsevol altra cosa–, però per al Barça no n’hi ha cap millor que ell. Hàbil amb el joc de peus i majestuós sota pals, l’alemany és una peça clau de l’equip i li permet sumar molts punts, però una de les seves grans virtuts ha estat l’adaptació al club culer, a la ciutat de Barcelona i a la societat catalana.

En una entrevista a El País, Ter Stegen ha tornat a evidenciar el seu afecte cap a la cultura de Catalunya i Espanya. “He intentat, des del primer dia, integrar-me com més ràpid millor a la cultura espanyola i catalana. Quan domines la llengua és molt més fàcil compartir i entendre tot el que t’envolta. Sempre m’han fet sentir molt bé, tant a mi com a la meva família. I hi ha coses d’aquí que m’encanten: el menjar, el clima i el mar”, ha reflexionat abans de recordar, però, que “també continuo tenint coses molt alemanyes”.

 
Més informació
 
Comentaris