Suárez dona la cara i respon a les crítiques per operar-se abans de la final de Copa

“He demostrat cada dia des que vaig arribar al Barça que estic 100% involucrat amb el club”, ha assegurat el davanter uruguaià mitjançant un comunicat que ha publicat a les seves xarxes socials

Luis Suárez ha fet un pas endavant per respondre a la part de l’afició del Barça que li ha retret, després de la derrota blaugrana en la final de la Copa del Rei contra el València, que va deixar de banda el seu club per prioritzar per davant de qualsevol cosa la Copa Amèrica i la selecció uruguaiana. El davanter culer ha publicat un comunicat a través de les xarxes socials en el qual ha aclarit la situació i ha explicat que el trencament de menisc que es va fer “en l’eliminatòria contra el Liverpool no té res a veure amb els problemes al cartílag que he tingut durant tota la temporada”.

“Vaig començar amb molèsties al cartílag, però gràcies a la feina del cos mèdic del club vaig poder suportar-les sense cap problema. Aquesta lesió no té res a veure amb el cartílag, sinó que és conseqüència d’un trencament del menisc que vaig patir durant l’eliminatòria contra el Liverpool”, s’ha justificat Suárez, que creu que algunes informacions que ha llegit “estan fetes amb mala intenció i posen en dubte la meva professionalitat”. “He demostrat cada dia des que vaig arribar al Barça que estic 100% involucrat amb el club. Ho dono tot en cada entrenament i en tots els partits intento valorar l’escut. Sempre havia estat el meu somni jugar aquí i encara ho és. Moltes gràcies a tots, som-hi Barça”, ha sentenciat el charrúa en el text que ha publicat.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?