Setmana de reflexió al Camp Nou

Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva estan obligats a analitzar acuradament i freda la situació del club abans de prendre decisions de cara a la temporada vinent

No ha convocat una reunió extraordinària de la junta directiva com han informat alguns mitjans de comunicació, però Josep Maria Bartomeu sí que ha començat a gestionar la crisi del Barça. Com no podria ser d’una altra forma després del que va passar a Sevilla, el president blaugrana iniciarà aquest dilluns una setmana de reflexions, converses i, evidentment, decisions de cara a la pròxima temporada, en la qual no es poden repetir els mateixos errors que han condemnat l’entitat culer a tornar a despertar del somni europeu i enguany, a més, a caure a la final de la Copa del Rei.

Després de la derrota contra el València, Bartomeu va ratificar per tercera vegada en una setmana Ernesto Valverde. Era el que havia de fer per evitar prendre decisions en calent i basades en la improvisació, dos aspectes que no casen amb la bona gestió d’un club. Per aquest motiu, la cúpula directiva del Barça dedicarà els pròxims dies a analitzar acuradament la situació per trobar els responsables i, un cop desglossat el problema, prendre les decisions que es considerin oportunes. A hores d’ara, encara és massa d’hora per saber quines conseqüències tindrà l’amarg final d’una temporada que fa poc més de dues setmanes era d’allò més il·lusionant.

 

Caldrà veure si, com assegura l’SPORT, la figures de Pep Segura, mànager general del club, i Ernesto Valverde, l’entrenador del primer equip de futbol masculí, són les més discutides entre els responsables de prendre decisions del Barça. De moment, el mitjà de comunicació en qüestió assegura que els pròxims dies es duran a terme reunions de rellevància per trobar el camí a seguir per sortir d’una crisi que va esclatar a Anfield però ara ja és més greu després de la desfeta a la final de la Copa del Rei.

Més informació
 
Comentaris (4)
sant Fa 3 mesos
fa falta que funcioni la pedrera, els fichages es fan amb el cul, hi ha molts vividors ...ca barsa
Lluïset Fa 3 mesos
Ruc, babau, paradet ... Certament, no hi ha opcions.
BARÇA4EVER Fa 3 mesos
Treure inmediatament a Segura , responsable del caos actual i de la pèrdua d'identitat del Barça
Perot Fa 3 mesos
Neteja, dimissió junta i nou entrenador. Dos fracassos en dos anys i perdre una final de copa no té perdó. L'equip no té esquema de joc, juguen com si es tractes del parxís.