El seleccionador d'Espanya assegura que és "factible" que Ansu Fati disputi l'Eurocopa

"És un jugador que no ha vingut, però que de sobte ha començat a marcar i despuntar en un gran equip com és el Barça. Per què renunciarem a tenir un jugador d'aquest nivell?", s'ha preguntat Moreno

El seleccionador espanyol Robert Moreno ha assegurat aquest divendres, a un dia del partit contra Noruega de classificació per a l' Eurocopa del 2020, que veu "factible" veure Ansu Fati en la competició en qüestió. "Quan arribi el moment caldrà fer el trenca-closques i veure amb qui competeix per determinar si ve o no. En poc temps ha demostrat moltes coses i per descomptat que seria factible", ha assegurat davant els mitjans de comunicació espanyols.

En aquest sentit, Moreno ha remarcat que ja té l'extrem nascut a Guinea Bissau a la prellista i que la seva presència a la màxima competició continental entre seleccions és "gens descartable". "És un jugador que no ha vingut, però que de sobte ha començat a marcar i despuntar en un gran equip com és el Barça. Per què renunciarem a tenir un jugador d'aquest nivell?", s'ha preguntat.

 

De moment, amb el vistiplau de la FIFA perquè jugui amb Espanya, el futbolista blaugrana ha estat convocat amb la sub-21. "M'han informat durant el viatge d'aquesta qüestió. És clar que m'agrada que Ansu Fati sigui aquí, nosaltres el teníem a la prellista també. Ha trencat la barrera de les edats, i han decidit convocar-li. Res a dir, tant de bo ajudi la sub-21 a guanyar", ha augurat. Ansu Fati ha demostrat tenir velocitat, u contra u i gol, quelcom que podria ser de molta utilitat per a una Espanya necessitada, precisament, d'això. 

Més informació
 
Comentaris