La secció de futbol sala guia el Barça: el planter arrasa a Europa (0-8)

El conjunt culer tanca una gran setmana a la UEFA Futsal Champions League amb un triomf fabricat pels jugadors de casa

El Barça de futbol sala va aprofitar que ja tenia segellada la seva classificació com a primer de grup per a l'Elite Round de la UEFA Futsal Champions League per donar una oportunitat als més joves i la jugada li va sortir d'allò més bé. El conjunt blaugrana va tancar la Main Round amb una golejada contra el Vytis lituà fabricada pels jugadors del planter (0-8) gràcies a la qual va tancar una gran setmana a Europa amb tres victòries en tres partits i 16 gols anotats i només un de rebut.

En un compromís en el qual el Barça va arribar a fer coincidir sobre la pista cinc jugadors (tot un equip) formats a la Masia, Bernat Povill, autor d'un doblet, es va convertir, amb 18 anys i tres mesos, en el debutant i golejador més jove del planter culer a la Champions. Els altres golejadors van ser Rivillos (2), Daniel Shiraishi, Arthur, Marcenio i Roger. Des del primer moment fins a l'últim els d'Andreu Plaza no van donar cap mena d'opció als seus contrincants.

 

El pròxim divendres, el Barça coneixerà en el sorteig de l'Elite Round els seus pròxims rivals a la UEFA Futsal Champions League, contra els quals s'enfrontarà durant el mes de novembre. Després d'una setmana de compromisos continentals, els catalans tornen a casa per seguir lluitant per la competició de la regularitat. El pròxim diumenge 20 d'octubre, els de Plaza rebran el Palma FS al Palau Blaugrana.

Més informació
 
Comentaris