Rosell aconsella Laporta i Xavi i assegura que Catalunya no està preparada per a la independència

L'expresident del Barça repassa l'actualitat blaugrana en una entrevista a 'Catalunya Ràdio'

Sandro Rosell ha aprofitat una entrevista a Catalunya Ràdio per repassar l’actualitat del Barça, però també per tornar a exterioritzar la seva ideologia política. L’expresident blaugrana ha recordat que “soc independentista de cor, però no de cap, ja que encara no estem preparats per a la independència” i no ho estarem “mentre els líders polítics es barallin o el 50% no hi estigui a favor”. Tampoc “mentre no hi hagi transparència als mitjans públics”, ha recordat en referència al documental de TV3 sobre la seva estada a la presó, que “va ser censurat i el seu director no va voler signar-lo”.

A més, Rosell també ha aconsellat Joan Laporta i Xavi Hernández. “Si em demanés un consell, li diria que no es presentés a les eleccions del 2021. Crec que l’època de Laporta, Rosell i Bartomeu ja ha passat. A en Bartomeu li diria el mateix, però ell no es pot presentar pels estatuts. Amb el temps valorarem molt el que hem fet del 2003 al 2017. Nosaltres tres i els nostres equips ja estem passats de moda. Toca gent nova”, li ha dit al primer, mentre que al segon li ha recomanat experiència a les banquetes abans d’aterrar a la del Camp Nou.

 

“M’agradaria que Xavi tingués més experiència com a entrenador en el futbol europeu abans de tornar al Barça. Si fos el meu germà petit, l’aconsellaria que abans de venir a aquest club, que és una trituradora, fes carrera a Europa. És el que faria, encara que ell farà el que consideri oportú”, ha reflexionat en relació amb el futur del de Terrassa, que té clar que vol triomfar una altra vegada al Camp Nou. Per últim, l’exmàxim dirigent culer ha assegurat que intentarà influir en els comicis del 2021 “amb la meva manera de pensar” i ha opinat que no vol que el pròxim president "tingui interessos personals i/o mediàtics”.

Més informació
 
Comentaris