Rosell i Abidal, citats a declarar com a investigats pel cas del trasplantament de fetge

Segons la 'Cadena SER', l'expresident del Barça i l'actual secretari tècnic del club hauran de comparèixer el pròxim divendres dia 22 de novembre

El Jutjat d'Instrucció número 28 de la Ciutat de la Justícia ha citat a declarar, en el marc de la seva investigació d'un presumpte cas de tràfic d'òrgans, Sandro Rosell i Éric Abidal. Segons ha informat la Cadena SER, l'expresident del Barça i l'actual secretari tècnic del club hauran de comparèixer el pròxim divendres dia 22 de novembre.

Sempre segons el mateix mitjà, ambdós estan citats en qualitat d'investigats juntament amb Juan José Castillo, a qui la Guàrdia Civil considera interlocutor de Rosell en la conversa telefònica interceptada i que va donar origen al cas Abidal, reobert a principis del 2019. La defensa dels acusats confia que les seves declaracions donin pas a l'arxivament del cas.

 

Cal recordar que, a inicis del mes de novembre, el cosí d'Abidal, Gérard Armand, es va sotmetre a proves mèdiques per corroborar que ell és el donant del fetge que va rebre el lateral francès. Un forense de la Ciutat de la Justícia li va revisar la cicatriu a l'abdomen i li va prendre mostres per analitzar el seu ADN.

Més informació
 
Comentaris