Ronaldo: "Mai vaig voler marxar del Barça"

"A mi m'hauria agradat quedar-me, però mai va estar a les meves mans", ha declarat l'exdavanter brasiler a 'LaLiga 90 Aniversario'

Ronaldo Nazario ha concedit una entrevista a LaLiga 90 Aniversario en la qual ha deixat ben clar que ell no va ser qui va voler marxar del Barça. "Havia firmat el contracte de renovació a finals d'any. Vaig marxar uns dies de vacances al Brasil i, quan era allà, em van trucar per dir-me que la renovació no podia tirar endavant. A mi m'hauria agradat quedar-me, però mai va estar a les meves mans", ha declarat l'exdavanter brasiler.

L'exfutbolista, a més, també ha reflexionat al voltant del que va significar per a ell jugar a l'etern rival, el Reial Madrid: "Quan jugàvem amb la selecció, Roberto Carlos m'explicava tot el que significava per a ell jugar al Madrid. Allò se'm va quedar i, anys després, vaig voler viure-ho en primera persona". "Amb els galàctics vam oferir moltíssim espectacle i vam protagonitzar un canvi d'era al futbol. A partir de nosaltres els equips van generar més diners i els jugadors van augmentar de valor i preu", ha afegit.

 

"Volia jugar al Madrid i vaig lluitar fins que ho vaig aconseguir", ha sentenciat al respecte abans de valorar la seva etapa als despatxos, al capdavant del Valladolid. "L'equip va pujar a Primera i tot va sortir perfecte. Vull estar a prop del club i tinc confiança en tot el que he portat", ha finalitzat.

Més informació
 
Comentaris