El retorn de Neymar al Barça, pràcticament descartat

Segons 'Mundo Deportivo', el club blaugrana considera inassumibles les elevades pretensions del PSG i veu molt complicat que l'operació s'acabi duent a terme

Cada vegada queda menys temps perquè s'acabi el mercat de fitxatges i, en conseqüència, el Barça té menys marge de maniobra per negociar amb el PSG el retorn de Neymar al Camp Nou. Segons ha informat Mundo Deportivo aquest dimecres, a tres dies del tancament de la finestra estiuenca el fitxatge de l'extrem brasiler pel club blaugrana està "pràcticament descartat" davant la impossibilitat d'arribar a un acord amb els dirigents de l'entitat francesa.

Aquest dijous, Josep Maria Bartomeu i Nasser Al-Khelaïfi es van reunir a Mònaco abans del sorteig de la fase de grups de la Champions League, però els presidents d'un equip i l'altre no van aconseguir desbloquejar el traspàs, ans al contrari. Segons el diari citat, el PSG taxa Neymar en 215 milions d'euros i demana, per despendre's d'ell, la inclusió de Dembélé, Rakitic, Todibo i una quantitat de diners en l'operació. El Barça ha estudiat la proposta, però l'ha rebutjat en considerar-la massa exigent i inassumible i adonar-se que cap dels futbolistes blaugrana volia marxar al Parc dels Prínceps.

 

D'aquesta forma, el retorn de Neymar al Barça no està descartat al 100%, però ara com ara sembla molt improbable que s'arribi a un acord si el PSG no rebaixa les seves pretensions. L'única realitat és que el pas del temps no perdona i si Nasser Al-Khelaïfi no assumeix que el futbolista no vol continuar i que la situació és insostenible, el brasiler podria quedar-se a París, escenari més que possible ara mateix, si no apareix cap altre equip que estigui disposat a pagar el que demanen per ell.

Més informació
 
Comentaris